Raad van Kinderen

Samenwerken met de Missing Chapter Foundation

Bij het maken van plannen gaat het over de toekomst. Dan is het logisch dat je kinderen hierbij betrekt.

Patrick Lammers, CEO Essent & Country Chair innogy in Nederland

Kinderen denken vaak in praktische oplossingen, zonder begrensd te worden door wat er allemaal wel of niet kan. Al sinds februari 2016 denken 22 bovenbouwleerlingen uit groep 6,7 en 8 van basisschool Wittering uit Rosmalen structureel met ons mee. Samen bedenken we hoe innogy haar bijdrage aan een duurzame energievoorzieningen kan vergroten. 

innogy eerste energieleverancier met Raad van Kinderen

Prinses Laurentien, Wittering.nl-leerkracht Guus Schonenberg en onze CEO Patrick Lammers tekenden in februari 2016 een samenwerkingsovereenkomst voor drie jaar. Een mooie primeur: we waren de eerste energieleverancier die een Raad van Kinderen installeerde voor deze termijn! 

Guus de Windturbineman: Hoe we samen groene energie onder de aandacht willen brengen 

Over de Raad van Kinderen

De Raad van Kinderen is een initiatief van de Missing Chapter Foundation. Met de Raad van Kinderen denken kinderen mee met bedrijven en organisaties over strategische en maatschappelijke vraagstukken. Iedereen wint: Kinderen kunnen meedenken over de wereld om hen heen, besluitvormers ontdekken nieuwe denkrichtingen en leraren worden ge├»nspireerd door de creatieve denkkracht van hun leerlingen. De Missing Chapter Foundation werkt samen met UNICEF Nederland en wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.