Nieuwe energie verbindt ons. Het is een optimisme dat aanstekelijk werkt bij iedereen

De energiewereld is radicaal aan het veranderen. Er zijn steeds meer manieren om duurzame energie op te wekken uit diverse bronnen. En het gebruik ervan wordt dankzij innovaties en nieuwe technologieën slimmer en efficiënter. Door deze ontwikkeling is er eindelijk weer ruimte voor optimisme in de energiewereld. Een optimisme dat aanstekelijk werkt bij iedereen. Bij innogy noemen we deze positieve ontwikkeling ‘nieuwe energie’. Nieuwe energie gaat over de nieuwe kijk op energie. En alle nieuwe mogelijkheden met energie die zich vandaag, morgen en in toekomst aandienen. 

Nieuwe energie maakt het leven leuker. Het geeft gelijk een positief gevoel. Energie die je zelf hebt opgewekt. En die je dus ook heel weloverwogen gebruikt. Nieuwe energie is ook de energie die wordt losgemaakt met deze nieuwe ontwikkeling. Het werkt namelijk heel aanstekelijk. We zijn allemaal bezig met innovaties om er zo efficiënt mogelijk mee om te gaan. 

Toch kan de ontwikkeling van nieuwe energie ons niet snel genoeg gaan. Daarom neemt innogy een voortrekkersrol om al deze mooie initiatieven op Europees niveau te bundelen. We investeren erin, of kruipen zelf achter de tekentafel. Op die manier stellen we mensen in staat om nieuwe energie in te zetten om hun eigen leefwereld te verbeteren, en maken we het toegankelijk voor iedereen. En zo kunnen ook onze ruim twee miljoen klanten er onbezorgd èn ongeremd van profiteren.